Om Hjortekær Danmark ApS

Wally siger hej

Hjortekær Danmark ApS har skabt Wally, din nye køkkenmakker. Med Wally kan du få præcise ernæringsoplysninger for hver ingrediens, du vejer, på en smart måde. Aldrig har madlavning og kostplanlægning været nemmere!

Når du køber Wally får du gratis adgang til den smarte app, WallyScale appen.

Når du tænder Wally og åbner appen for første gang, forbinder enhederne automatisk med hinanden. Slut med bøvl med at parre enhederne – du er straks klar til at lave mad og udforske nye opskrifter! Giv Wally en chance, og bliv klog på din madlavning!

WallyScale appen er din ven og findes på mange sprog– gratis, let at forstå, og enkel at bruge. Plus, den låser op for Danmarks Teknologiske Universitet Foods’ imponerende fødevaredatabase med over 1200 grundlæggende fødevarer der alle er analyseret for hele 200 indholdsstoffer.

Wally fusionerer det bedste fra skandinavisk design og topmoderne software. Alt dette for at tage dit køkkenarbejde til et nyt niveau og pirre din nysgerrighed på en meningsfuldt måde.

Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Wally er mere end bare en elektronisk gadget – den har solide mekaniske komponenter af rustfrit stål og en sej konstruktion, som tåler et hårdt køkkenmiljø.

Forhandlere i Danmark

København & Sjælland

Frame Studio
Frederiksgade 1
1265 København

Unoform Lyngby
Lyngby hovedgade 82
2800 Kongens Lyngby

H.W. Larsen A/S
Kødbyen
Slagterboderne 15-21
1716 København V

H.W. Larsen A/S
Vallensbækvej 25
2605 Brøndby

Kop og kande Hellerup
Strandvejen 157
2900 Hellerup

Bahne Frederiksberg Centret
FRB.C Shopping
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg

Bahne Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59
1560 København V

Bahne Roskilde
Algade 12
4000 Roskilde

Jylland & Fyn

Kop og kande Esbjerg
Kongensgade 76
6700 Esbjerg

Kop og kande Holstebro
Østergade 3
7500 Holstebro

Kop og kande Ringkøbing
Torvet 4
6950 Ringkøbing

Bahne Vejle
Nørregade 16
7100 Vejle

Bahne Hjørring
Metropol
Østergade 30
9800 Hjørring

Bahne Århus
Bruun’s Galleri
M.P. Bruuns gade 25
8000 Århus C

Vil du være forhandler?

Skriv til sales@hjortekaer.com
eller ring +45 61 74 88 10

Historien om Wally & WallyScale appen

Hej, mit navn er Thomas F. Ludwigsen, hjernen bag Hjortekær Danmark ApS, hvor vi tryller Wally og den smarte WallyScale-app frem.

Hele min barndom har der på præcis samme sted i køkkenet i vores sommerhus hængt en Gepo 5000 køkkenvægt.

Det var her Wally eventyret startede tilbage i 2015. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg stopper op og tager den orange vægt af sømmet og betragter vægten sammen med mine børn. Et, indtil denne sommerdag,  stykke totalt overset hverdagsdesign – men alligevel et barndomsikon.

Årsagen til, at jeg bliver opmærksom på vægten må være, at jeg tidligere er stødt på Gepo 5000 til loppemarkeder osv. Derudover havde jeg inden denne ferie læst om koblingen, app-køkkenvægt-ernæring og varefakta.

Dermed var en del af min skæbne forseglet. Jeg har siden været besat af, at koble en opdateret og moderniseret Gepo 5000 til en fed meningsfuld app.

September 2015 gik jeg på freelancer.com havde døbt projektet “Retroscale” og søgte freelancere til logo og navnetræk. I februar 2016 søger jeg og møder David, som er designer/grafiker. Herfra tager projektet form og min passion for iværksætteri bliver genantændt.

Efter 1000 forsinkelser, Kina, Covid, Suez og senere Ukraine lander første batch order i Danmark d. 22. december 2020

Nedlukning og livet som nyudnævnt sælger tærer på stædigheden og kappen er flosset i enderne.

Gode råd er dyre og opfordringer til at deltage i tv programmet “Løvens Hule” virker i stigende grad besnærende. I februar 2022 bliver Wally præsenteret for hele Danmark af mig…! Umiddelbart efter debuen på landsdækkende tv er Hjortekær Danmark nok engang fuld af gåpåmod og besidder igen en stærk tro på fremtiden.

Thomas F. Ludwigsen